23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO præsenterer endnu 3 store kraner fra Hiab

Modellerne viderefører Hiabs principper om at levere større forbedringer inden for kvalitet, ydeevne og økonomi i sit program for kraner med høj løftekapacitet,

Hiab lancerede de tre nye modeller af sine højkapacitetskraner: HIAB X-HiPro 548, HIAB X-HiPro 638 og HIAB X-HiPro 658 på RAI messen i Holland i oktober. "DE 5 STORE", omfatter udover de nye kraner HIAB X-HiPro 1058 og HIAB X-HiPro 858. De er designet til at løfte tunge og omfangsrige materialer med høj hastighed og præcision.

Hiab vil være den førende udbyder i segmentet for tunge kraner. Disse nye modeller viser deres konstante engagement i at udvikle produkter, der passer perfekt til kunders behov for sikkerhed og effektivitet. Hiab er meget tilfredse med de tilbagemeldinger, de indtil nu har fået fra kunderne.

Kranerne er designet med ydeevne for øje. De nye hydrauliske og elektroniske systemer gør styringen af kranerne mere jævn, mere nøjagtig og hurtigere end nogensinde før, og det nye dæmpningssystem giver en meget stabil og skånsom ydeevne under løft. Den nye manøvreventil leverer meget højere oliegennem-strømning, hvilket giver markante hastighedsforbedringer, og den nye konstruktion af fundamentet halverer den tid, det tager at sætte kranen op til et løft.

I designet af kranerne retter Hiab sig mod markedets behov for produkter, der er hurtige og nemme at sætte op på leveringsstedet, men alligevel robuste og uovertruffent sikre at bruge. Blandt de unikke funktioner er et kædedrevet støttebensudtræk, hydraulisk opsvingbare støtteben, en hurtigt monteret ekstra lang jib adapter, og et integreret wirehjulssystem, der gør at jib’en er let at udpakke og parkere, når spil også er monteret.

Nyskabelserne inden for sikkerhedsområdet omfatter ekstra støtteben, som er fuldt integreret i de hydrauliske og elektroniske systemer. VSL+ (Stabilitetsovervågning -Variable Stability Limit), som automatisk regulerer løftekapaciteten i forhold til stabiliteten, og LLS (Laststabilitetssystem - Load Stability System), som dæmper ujævne løftebevægelser.

548 og 638 er fremragende til arbejde, hvor der kræves lang rækkevidde, både lodret og vandret, takket være det lange armsystem med en jib som ekstra udstyr til ekstra rækkevidde. 658 er en version med kortere arm og optimeret kapacitet i forhold til vægten. Den er særligt velegnet til tunge løft tæt på lastbilens lad, og den tillader en tungere last takket være dens forholdsvis lave vægt og kompakte design.

Her er blot nogle af fordelene:
- VSLPLUS maksimerer kapaciteten ved at beregne stabiliteten ud fra støttebenenes placering og lastbilens totalvægt.
- LSS (Load Stability System, laststabiliseringssystem) kompenserer automatisk for uønsket kraftig bevægelse ved lodret arbejde for at opnå hurtigere funktion.
- HiPro-styring giver uovertruffen hastighed, præcision og sikkerhed.
- ASC (Automatic Speed Control, automatisk hastighedskontrol) giver trinløs forøgelse af løftekapaciteten med op til 10 % i én jævn og ubrudt bevægelse.
- PFD (Pump Flow Distribution, fordeling af pumpeflow) fordeler olien i forhold til grebenes bevægelse for at give problemfri drift.
- Den hydrauliske ventil 200-teknologi leverer belastningsregistrering og trykudligning for at opnå højere hastighed, bedre præcision, optimal styring med mere.
- Boltet, integreret underramme holder kranens leverings- og installationstid nede på et minimum og sikrer perfekt pasning, fordi kranen og underrammen fungerer som én samlet del.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.031