23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi søger en ny fremragende produktionschef til vores fine virksomhed

Vil du være med til at videreføre en ægte industriel succeshistorie, hvor et stærkt strategifokus har givet en helt særlig placering i markedet?

RIVAL er en markant underleverandør inden for spåntagende bearbejdning. Vores virksomhed er veldrevet og nyder stor anerkendelse i markedet.

Vi søger en energisk produktionschef, som kan medvirke til at bringe virksomheden op på næste niveau og realisere de ambitiøse men velfunderede vækstmål.

Opgaverne er klassiske produktionschefsopgaver og består blandt andet i at effektivisere og optimere produktionen, lede og motivere medarbejderne, sikre den daglige drift og være kvalitetsansvarlig.

Nøgleord
Produktionschef, optimering, effektivisering, LEAN, automatisering, spåntagende bearbejdning, komplekse emner, ledelse, MUS, kompetenceudvikling, flermaskinebetjening, robotter, SPC

Faglige kompetencer
Der er ca. 35 motiverede og dygtige medarbejdere i produktionen, og der arbejdes med enkelstyksproduktion og mindre serier. Emnerne er ofte i specialmetal, og der er store krav til kvalitetssikring, målerapporter og anden dokumentation. Kan du lide at arbejde med effektiviseringer og målstyrede handlingsplaner, og tænder du på SPC og robotautomatisering, så er dette jobbet for dig.

Vi tænker, at du har en del erfaring med produktionsledelse, herunder LEAN og lignende systematikker, og at du kan lide at være tæt på produktionen. Du er sikkert en motiverende og konsekvent leder, som elsker at gennemføre effektiviseringer sammen med medarbejderne i produktionen. Du motiveres af at realisere udvikling gennem en stadig fastholdelse af de aftalte mål.

Uddannelse
Teknisk uddannelse, gerne med håndværksmæssig baggrund og ledelsesmæssig overbygning.

Sprog
Vi forventer, at den rette person har meget gode kommunikative evner og formulerer sig ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk samt kan begå sig på skandinavisk.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål vedrørende denne spændende jobmulighed, så kontakt Bo Schöler på bos@abilon.dk eller på telefon +45 40 64 33 00.

Fuld diskretion
Abilon Search & Management® arbejder med fuld diskretion, og RIVAL vil ikke blive orienteret om dit kandidatur uden forudgående tilladelse hertil fra dig.

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

Henrik Holvad
Adm. direktør
+45 87885580 hh@rival.dk

Send til en kollega

0.062