23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seco øger egenskaberne for kopifræsning med tre produktudvidelser.

Seco har for nylig lanceret produktnyheder til deres udskiftelige Minimaster®Plus-skæreværktøjssystem, Combimaster™-fræsersystem og Round 12-hårdmetalskær for at videreudvikle disse kopifræsningsprodukters egenskaber.

Firmaet har optimeret fræseparametrene for deres populære Minimaster Plus-system med et nyt skærehoved med fire skær, der giver større spiralvinkler. Hovedet indgår i systemets eksisterende design med tre skær. Begge skærehoveder giver høje spånfjernelseshastigheder ved skrub- og delvis sletbearbejdning. Skærehovedet med fire skær har dog kortere 0,7xD-skærelængder, der giver en øget stabilitet ved aggressive spånfjernelsesbearbejdninger og 5-akset maskinbearbejdning, hvor skærender anvendes oftere end hele skærelængder.

Det brancheførende Combimaster-fræsersystem omfatter en bred vifte af skafttyper, -længder og udskiftelige skærehoveder, der giver maksimal fleksibilitet ved en lang række applikationer. Seco bringer fleksibiliteten og stabiliteten af dette system ind på scenen for fræserdiametre på 40/42 mm (50 mm diameter for kuglehoved) med den nye M20-kobling. M20-gevindet sikrer den stærkest mulige tilslutning mellem skaftet og fræserkroppen. I de fleste tilfælde giver Combimaster M20 brugeren mulighed for at øge både spånfjernelseshastighederne og skæredybderne med helt op til 15 procent og således forbedre de generelle bearbejdningsresultater. Seco har tilpasset M20-koblingen til mere end 30 nye typer holdere og mere end 50 fræsertyper.

Seco har udviklet deres design af Round 12-hårdmetalskær med tilføjelsen af indekseringsegenskaber, der giver hurtig, præcis skærpositionering. Indekseringssystemet, der virker modsat rotationsretningen, giver fuldstændig skærsikkerhed, særligt ved udfordrende materialefjernelsesapplikationer. Round 12-skær har indekseringshak, der svarer til opretningsmærkerne på fræserkroppen, som begge sikrer perfekt skærpositionering i fræserkroppens skæranslag og gør systemet utroligt let anvendeligt. I det nye system har Seco implementeret avancerede geometrier i Round 12-skærene og designet alle skærkroppenes diametre med nye, differentierede hældningsvinkler, der reducerer vibrationer.

Du kan få flere oplysninger om Minimaster Plus, Combimaster og Round 12-skær ved at kontakte en lokalSeco-repræsentant eller gå til henholdsvis www.secotools.com/minimasterplus,www.sec... og www.secotools.com/round12.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Send til en kollega

0.047