23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Murrelektroniks MICO har nu NEC klasse 2 godkendelse

Murrelektroniks MICO beskyttelsesmoduler til UL508A kontrolpaneler er en gennemprøvet løsning til beskyttelse af intelligente strømforsyninger.

Der er nu 8 forskellige MICO moduler, der er NEC klasse 2 godkendte, så der er bred mulighed for at designe effektive systemer til fordelingstavler.

Klasse 2 kredsløb er kredsløb med begrænset energi og en max. spænding på 100 VA. Ifølge NEC- og UL definitionerne begrænser klasse 2 kredsløb risikoen for elektrisk brand og -stød på grund af den begrænsede energi. Ifølge UL508A standarden (til kontrolpaneler) behøver enhver komponent og tilhørende enheder, der bruges i fordelingstavlen i et klasse 2 kredsløb, derfor ikke at blive godkendt.

Indtil nu blev der brugt en individuel NEC klasse 2 godkendelse til hver opbygning af et klasse 2 kredsløb, og det krævede en masse plads. Metoden var ikke omkostningseffektiv, og den medførte et langt kabeltræk - samt en hel del planlægning. Med Murrelektroniks MICO NEC klasse 2 godkendte moduler er det nu muligt at designe NEC klasse 2 kredsløb meget hurtigere, mere kompakt og meget omkostningseffektivt.

Alt hvad der skal bruges, er en standard strømforsyning (og det behøver ikke nødvendigvis at være en NEC klasse 2 godkendt), kombineret med MICO, for at designe to, fire eller otte separate kredsløb med begrænset energi på en enkel måde. Ved at forbinde flere MICO moduler med det integrerede kortslutningssystem, kan antallet af kanaler forøges op til en total strøm på 40 ampere.

Komponenter, der sluttes til de MICO mærkede NEC klasse 2 output enheder, skal ikke længere UL godkendes. MICOs gennemprøvede funktioner, som eksempelvis:

• kanalspecificeret afbrydelse i tilfælde af overbelastning
• visuel advarsel
• advarsel ved indlæsningsfejl
• kaskade-start af kredsløb

medfører yderligere fordele, og gør det muligt at anvende en mindre strømforsyning samt begrænse behovet for, at bruger skal åbne kassen med kontrolpaneler.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.031