23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv CNC center til alu, plast og lette metaller

Emmegi Satellite XT er en ny 5-akset high performance CNC maskine, der er anvendelig til bearbejdning af emner i både alu, stål, plast og kompositmaterialer.

Emmegi Satellite udfører boring, fræsning og savning på effektiv vis, hvor emner f.eks. kan køres i vekseldrift. Maskinen der er portalopbygget, fås i længder fra 6-15,5 meter og hånd-terer emner med tværsnit op til 360x290 mm. De kraftige clamps positionerer sig automa-tisk og giver lynhurtig opstilling til nye emnetyper. Således kan der på et bord arbejdes på ét emne mens maskinen i den anden side automatisk omstiller til et andet emne.
Satellite XT er med sin 15 kw motor og 24000 o/min en kraftig sag som bl.a. håndterer en stor klinge på 500 mm. Det giver rige muligheder for bearbejdninger og afkortning af em-nerne og det 5 aksede aggregat betyder tilmed, at store udfordringer klares i én og samme maskine.

Der er referencestop placeret flere steder i maskinen, hvilket sammen med de kraftige clamps sikrer en enkel og korrekt positionering af emnet samt et stærkt fasthold, der igen giver den hurtigste bearbejdningshastighed.

Værktøjsveksleren rummer 16-32 værktøjer og flytter sig sammen med spindlen i maskinens X-retning. I bunden findes en spåntransport, der minimerer behovet for rengøring i maski-nen.

Ilagte profiler kan i maskinen separeres og bearbejdes til flere emner, ligesom der også kan bearbejdes emner der er længere end X-vandringen. Dette sikres via en automatisk cyklus og de flytbare clamps.

Få flere oplysninger om de mange muligheder for optimering med Emmegi Satellite XT, og om det store Emmegi-program hos LINDLARSEN A/S, www.lindlarsen.com.

Se også videoen og de tilhørende fotos samt datablad.

LINDLARSEN A/S
Tlf. 9626 9626
www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.046