Nye effektive måtter til udslipskontrol.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brady A/S

Brady SPC introducerer en ny produktserie af effektive måtter til udslipskontrol, som kombinerer holdbarhed med høj opsugningsevne.

Bradys effektive måtter til udslipskontrol, som er udviklet til travle områder i sværindustrien samt fabrikations-, transport- og forsyningsbranchen, er designet til at undgå, at de fleste industrielle væsker når overfladen neden under dem.

Måtter til udslipskontrol med afvisende bagbeklædning
Bradys produktserie af effektive måtter til udslipkontrol inkluderer de nye opsugende måtter med afvisende bagbeklædning (Barrier Backed Absorbents) til intensiv brug. Den afvisende bagbeklædning øger måttens holdbarhed og gør, at den bedre kan modstå slid i områder med megen trafik.

Den øger også produktets opsugningsevne, så sandsynligheden for, at væsker når overfladen under måtten, reduceres yderligere. Med en effektiv måtte til udslipskontrol på plads, kan industrivirksomheder markant reducere risikoen for, at folk glider og falder som følge af udslip på arbejdsgulvet. Der blev brugt særlig teknologi til skridsikring for at udvikle måttens afvisende bagbeklædning for derved yderligere at begrænse, at folk glider og falder. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er der påtrykt en sikkerhedsadvarsel på hver af de opsugende måtter med afvisende bagbeklædning (Barrier Backed Absorbents), så medarbejdere og kontrahenter advares.

Måtter til udslipskontrol, som kan klæbes fast på beskidte overflader
Ud over de opsugende måtter med afvisende bagbeklædning kan Brady også tilbyde en ny klæbende måtte til udslipskontrol. I kraft af et specialdesignet klæbemateriale er Bradys opsugende måtter til fastklæbning (Adhesive Absorbent) ekstremt fleksible at bruge og kan klæbes fast på både rene og beskidte overflader.

Den klæbende måtte kan nemt fjernes igen ved at trække dens hjørner opad, og der efterlades intet klæbemateriale på overfladen. Desuden kan den herefter klæbes fast på en anden overflade, selv efter den har opsuget væske.

Ruller og underlag
Bradys nye effektive måtter til udslipskontrol fås som ruller på 30 meter, som er 76 eller 38 cm brede. De opsugende måtter med afvisende bagbeklædning fås også som underlag på 38 x 48 cm. Både de effektive opsugende ruller og underlag er meget nyttige i sværindustrien samt fabrikations-, transport- og forsyningsbranchen, hvor der er områder med megen trafik, mange opbevaringsbure eller en øget risiko for, at folk kan glide eller falde.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brady A/S

Svendborgvej 39D
5260 Odense S
Danmark
Brady A/S

Billeder & videoer

Mats2Mats3

Send til en kollega

0.126