23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Seco MS2050-fræsekvaliteter optimeret til bearbejdning af titan

Seco har øget alsidigheden for deres MS2050-fræsekvaliteter med nye variationer, der bringer optimeret bearbejdning til produktioner, der bearbejder i titan og stål med højt indhold af krom.

De nyeste tilføjelser dækker et bredt udvalg af skærstørrelser, radier og geometrier sammen med en særlig belægningsteknologi.

Kvaliteternes nye sølvfarvede PVD-belægning giver forbedrede egenskaber for varmebestandighed, og det eliminerer stort set forekomsten af løsæg ved bearbejdning af klæbende materialer som f.eks. titan. Ved at undgå løsæg holder skærene ca. 50 % længere end eksisterende produkter, og dermed reduceres omkostningerne.

De nye MS2050-skærkvaliteter er velegnede til brug med Secos fræsere Turbo 10, Helical T4-08 og High Feed, og de er tilgængelige i radier fra 0,4 mm til 6,3 mm samt positive geometrier, der kan udføre produktiv planfræsning, hjørnefræsning, kopifræsning og highfeed-fræsning.

Du kan få flere oplysninger om denne meget slidstærke kvalitet ved at kontakte en lokal repræsentant for Seco eller besøge www.secotools.com/ms2050.

Seco Tools, der har sit hovedkvarter i Fagersta, Sverige, har et verdensomspændende ry for at udvikle innovative løsninger til skærende bearbejdning og at arbejde tæt sammen med kunder for effektivt at kunne forstå og imødekomme deres behov. Vi har mere end 5.000 medarbejdere ansat i 50 lande og giver alle i vores team indflydelse via trænings-, udviklings- og anerkendelsesprogrammer samt et åbent kommunikationsmiljø.

Vores medarbejdere står for tre kerneværdier - en passion for kunder, familieånd og personligt engagement - som definerer vores virksomhed, og hvordan vi interagerer med hinanden samt med vores kunder, leverandører og andre partnere. Besøg os på www.secotools.com for at få mere at vide.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Send til en kollega

0.047