23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL står ikke stille...

RIVAL har gennem de seneste år udviklet sig til at være en attraktiv underleverandør til det krævende olie- og gasmarked. Efterfølgende har det haft en positiv afsmittende effekt på samarbejdet med kunder i dansk industri.

Udviklingen stopper ikke her, man arbejder kontinuerligt på at øge kundens værdi af et samarbejde med RIVAL.

Adm. direktør Henrik Holvad og direktør Carsten Tønnes fra RIVAL har flere områder i tankerne, når de fremhæver, at ”RIVAL ikke står stille”. RIVAL er således i konstant bevægelse, når det gælder udviklingen af virksomheden, samarbejdet med kunderne, medarbejderens kompetencer og holdninger samt udnyttelsen af kapaciteten på den solide maskinpark.

Alt sker for at øge kundens værdi af et længerevarende samarbejde med RIVAL, forsat udvikling af medarbejderne samt en god økonomisk udvikling hos RIVAL.

Kritisk og kostbar serieproduktion
”Vi er gennem flere års intensivt arbejde med områder som kvalitet, leveringssikkerhed, dokumentation og arbejdsmiljø blevet en anerkendt underleverandør af kritiske og kostbare enkeltstyksemner til olie- og gasindustrien,” siger Henrik Holvad. ”Det arbejde bygger vi nu videre på og har med succes udvidet samarbejdet med flere af vores kunder, så det nu omfatter serieproduktioner af de kritiske og kostbare emner, som vi i første omgang har været med til at udvikle. Det giver store fordele for kunderne, både når det gælder leveringssikkerhed, kvalitet og økonomi.”

Selvkørende projekter
”Samtidig arbejder vi intensivt på at udnytte kapaciteten på vores maskiner bedre,” siger Carsten Tønnes. ”Jo bedre kapacitetsudnyttelse vi kan have på de enkelte maskiner, jo bedre en forretning er det for RIVAL samtidig med, at vi også kan tilbyde kunderne mere ”standard” serieproduktion til yderst rimelige priser. Med mere serieproduktion i vekslende sværhedsgrad kan vores dygtige medarbejdere betjene flere maskiner og kunder ad gangen, og dermed øge produktiviteten.”

Også i disse projekter drager kunderne nytte af RIVALs solide erfaringer fra arbejdet med de kritiske og kostbare emner og får garanti for kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation.

Investering i kunden
”Vi ønsker i endnu højere grad at udbygge samarbejdet med vores kunder, og investerer ofte mange timer i den rigtige opstart af et nyt projekt for at sikre kunden den rette kvalitet. Det handler eksempelvis både om en tæt dialog om krav og tolerancer, en gennemgang og modificering af kundens tegninger og om indkøring af den rette bearbejdningsproces,” siger Carsten Tønnes. ”Kan vi efterfølgende lave en aftale med kunden om fast levering af et styk-antal i løbet af en længere periode, vil det alt andet lige være en bedre forretning både for kunden og os. Kunden ender oftest med en lavere stykpris, og vi kan tjene mere af den indledende investering hjem igen.”

Kunderne er klar
RIVAL har således allerede fået flere aftaler i hus om serieproduktion af kritiske og kostbare emner samt af mere ”standard” produkter, hvor kunden også drager stor nytte af RIVALs solide kompetencer. ”Det bekræfter os i, at vores strategi er rigtig,” siger Henrik Holvad og Carsten Tønnes samstemmende. ”Vi vil fortsætte udviklingen af RIVAL i denne retning, hvor vi fastholder fokus på at skabe værdi for kunden, øge produktiviteten og fastholde den høje arbejdsglæde hos vores medarbejdere.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.031