23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tæt samarbejde om udvikling af komplekse måleværktøjer

Grundfos har gennem flere år med succes brugt konsulenter fra R&D på specialopgaver og som en fleksibel ressource. Senest har R&D tilført Grundfos spidskompetence til udvikling af nye måleværktøjer.

Hos Grundfos har man i flere år prioriteret samarbejde med eksterne konsulenter højt for at sikre stor fleksibilitet. I afdelingen for udvikling af nye måleværktøjer har man således i en årrække samarbejdet med konsulenter fra R&D som supplement til afdelingens faste medarbejdere. ”Det gør vi primært for at få tilført kompetence samt for at være meget fleksible, da vores opgavemængde kan variere en del,” siger afdelingschef Kamilla Bittmann.

Hurtig reaktion
De erfarne maskiningeniørerne Nikolaj Jørgensen og Lars Aastrup fra R&D har været fast tilknyttet Grundfos gennem en længere periode. Da Nikolaj blev sygemeldt efter et styrt på cykel, stod R&D straks klar med en kompetent substitut. ”Vi er meget tilfredse med, at Lars straks kunne træde til og faktisk fra dag ét arbejde videre med de opgaver, som Nikolaj var i fuld gang med,” siger Kamille Bittmann.

Stor kompetence
”Både Nikolaj og Lars er meget kompetente og har spidskompetence på konstruktionen af de komplekse måleværktøjer, som vi arbejder på. En kompetence, som det ville tage os lang tid at bygge op internt, siger Kamilla.” Da vi også havde samarbejdet med Lars før, faldt han straks til i vores organisation.

God kemi
Maskiningeniørerne fra R&D arbejder således tæt sammen med de fastansatte i afdelingen og alle oplever, der en god kemi, som er afgørende for et godt samarbejde. ”For os er det vigtigt at have en godt samarbejde med konsulenter, som kender vores produkter og organisation,” siger Kamilla Bittmann. ”Det giver det mest kompetente udbytte og et velfungerende arbejdsmiljø for både fastansatte og konsulenter.”

Nærværende samarbejdspartner
Kamilla Bittmann har desuden et rigtig godt samarbejde med afdelingschef Thomas Andersen fra R&D, som er ansvarlig for at matche Grundfos’ behov og ønsker med de rette konsulenter fra R&D. ”Thomas kender vores forretning rigtig godt, og det kan mærkes i vores samarbejde. Han er hurtig til at afdække vores behov for assistance og stille med de rette folk,” siger Kamilla Bittmann. ”Det sætter jeg stor pris på, da det netop sikre os den fleksibilitet og spidskompetence, som vi går efter.”

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.047