23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De nye Jabro®-pindfræsere fra Seco muliggør hurtig og effektiv bearbejdning af kompositmaterialer

Seco har for nylig tilføjet nye JPD- og JC-pindfræsere til sin serie af Jabro-produkter, der specifikt er udviklet til fræsning i kompositmaterialer.

Disse pindfræsere har fire nye geometrier, der muliggør hurtig og effektiv fræsning af materialer som f.eks. kulstof- og glasfiberkompositter samt kulfiberforstærkede plastmaterialer (CFRP).

JPD-serien af pindfræsere i fuld hårdmetal består af JPD880 med kvadratiske skær, ballnose JD850 og kompressionspindfræseren JPD840, der alle har hårdloddede plader af polykrystallinsk diamant, hvilket sørger for effektiv fræsning og en lang standtid. Kroppene med PCD-plader har kølekanaler, der sikrer en meget effektiv spån- og støvafgang. Pindfræserne JPD880 og JPD840 fås i diametre fra 6 mm til 16 mm, mens JPD850 dækker diametrene fra 4 mm til 16 mm. JPD880 fås også med to PCD-pladelængder –
normal og lang.

JC-serien af pindfræsere i fuld hårdmetal, der også omfatter JC875 i fuld hårdmetal, giver en enestående overfladefinish takket være den særlige kantbearbejdning, som minimerer slid og sikrer den længst mulige standtid. En ekstra diamantbelægning forbedrer værktøjets slidbestandighed i endnu højere grad, hvilket gør, at det kan modstå de meget slidende egenskaber, der kendetegner kompositmaterialer. Seco har også givet pindfræseren et særligt spåndelende design, der muliggør en fin fræsning. JC875 fås i
diameterområder fra 3 mm til 12 mm og også i britiske mål fra .250" til .500".

De fire geometrier har alle et særligt avanceret design, der gør, at kompositmaterialer ikke beskadiges under bearbejdningsprocessen. Dette betyder, at brugere af disse pindfræsere kan forvente en fin og kontrolleret fræsning, hvilket giver en overfladefinish i en høj kvalitet.

For at få mere at vide om Jabro JPD- og JC-pindfræserne kan du kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge www.secotools.com/compositemachining.

Seco Tools, der har sit hovedkvarter i Fagersta, Sverige, har et verdensomspændende ry for at udvikle innovative løsninger til skærende bearbejdning og at arbejde tæt sammen med kunder for effektivt at kunne forstå og imødekomme deres behov. Vi har mere end 5.000 medarbejdere ansat i 50 lande og giver alle i vores team indflydelse via trænings-, udviklings- og anerkendelsesprogrammer samt et åbent kommunikationsmiljø. Vores medarbejdere står for tre kerneværdier - en passion for kunder, familieånd og personligt engagement - som definerer vores virksomhed, og hvordan vi interagerer med hinanden samt med vores kunder, leverandører og andre partnere. Besøg os på www.secotools.com for at få mere at vide.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Send til en kollega

0.094