23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SSAB udvider dimensionsprogram af tunge kvartoplader

SSAB har udvidet dimensionsprogrammet og den maksimale pladevægt for sine kvartoplader.

Der kan nu leveres plader på op til 18 tons, hvilket gør pladebearbejdning til en lang række formål mere omkostningseffektiv. Alle stålkvaliteter kan produceres med øget pladevægt i henhold til det respektive dimensionsprogram.

”Vi kan nu tilbyde vore kunder et mere omfattende produktprogram”, siger Jenny Brandberg Hurtig, Produktchef hos SSAB. ”De tykke, kvartoplader, som nu er tilgængelige i næsten dobbelt så mange dimensioner som tidligere, giver klare besparelser, eksempelvis i vindindustrien, da materiale-udnyttelsen kan forbedres og skrotmængden reduceres. Vi vil med de tungere og længere plader kunne servicere en række nye kunder og industrier langt bedre i fremtiden”

Den pladebearbejdende industri kan forbedre deres produktivitet med op til 6-7 % ved at bruge SSAB’s nye tunge, tykke plader. Til visse formål, såsom vindmølletårne og fundamenter, kan brug af større plader også betyde mindre svejsning, hvilket igen forbedrer sikkerheden og effektiviteten.

Tunge, kvartopladerplader er tilgængelige i op til 18 tons i modsætning til 11 tons, som det tidligere var tilfældet. Den maksimale godstykkelse er p.t. 160 mm, og der er forskning og udvikling i gang for at kunne tilbyde endnu tykkere plader. Den maksimale bredde, længde og tykkelse for hver kvalitet er defineret i dimensionsprogrammerne. På trods af tykkelsen har de tunge, kvartoplader samme høje kvalitet og gode egenskaber i pladens fulde tykkelse.

Alle stålkvaliteter – fra højstyrkestål og slidstål til standardkvaliteter, produceret af SSAB, kan fås med øget pladevægt. De nye dimensioner for tunge plader kan allerede nu leveres fra valseværket som standardordrer.

SSAB Svensk Stål A/S
Søndre Ringvej 43
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71349616
P nummer: 1003177843

Kontaktperson

JB
Jens Boje
Salgschef
jens.boje@ssab.com

Send til en kollega

0.047