23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA Service giver PALOMATer længere levetid

Hos mange PALOMAT-kunder oplever BILA Service, at pallemagasinerne er i drift dag ud og dag ind uden at blive efterset. Vedligeholdelse af PALOMATer er dog en investering på lang sigt.

Med 25 års erfaring har BILA Service stor ekspertise i at servicere PALOMATer, og erfaring viser, at holdbarhed øges, driftstop minimeres og dyre reparationer undgås ved blot et enkelt eftersyn årligt.
”Service på PALOMATer giver godt og sikkert udstyr. Kunden undgår dermed tunge løft og frustrationer over systemstop. Det giver arbejdstilfredshed, når maskinerne bare kører”, fortæller Service Support Manager, Kent Ruseng Thomassen

Specialviden er en nødvendighed
Efter flere års anvendelse opstår der ofte fejl og driftsproblemer ved palle-magasiner/PALOMATer - typisk opstår problemerne ved fejlhåndtering og slid. Disse udfordringer kan være vanskelige at håndtere i egen smedeafdeling, da det kræver teknisk erfaring og specialviden at vedligeholde PALOMAT. Hertil fortæller Service Support Manager, Kent Ruseng Thomassen: ”Pallemagasiner kører ofte ikke godt nok længere. Derfor søger flere af vores kunder en servicepartner til servicering af dem, da magasinerne rent teknisk ikke minder om noget, de har i forvejen”.

Serviceaftale med grundigt eftersyn af yderst kompetente serviceteknikere
Ved indgåelse af en serviceaftale med BILA Service får du mange års teknisk erfaring med service af PALOMATer. BILA Service er uddannet og har erfaring med hele PALOMAT, som kræver et særligt kendskab. I serviceaftalen kan indgå årligt/årlige service¬besøg, alt efter behov, hvor alle PALOMATer får et komplet eftersyn og gennemgås grundigt af erfarne serviceteknikere.

Servicen giver driftssikkert palleudstyr
Med grundige serviceeftersyn op¬lever virksomhedens medarbejdere ofte, at servicen giver tryghed og ro omkring drift og vedligeholdelse af pallemagasinerne. Med løbende service på PALOMATerne sikres det, at de kører stabilt. Selvom driften af pallemagasinerne typisk ikke er altafgørende for produktionsflowet, så giver det irritation og tidsspilde, når de ikke er i drift. Med PALOMATer i drift undgår medarbejderne mange tunge manuelle løft af paller og træsplinter i hænder i forbindelse med palletering af virksomhedens produkter.

”BILA Service tilbyder yderst kompetente teknikere, som har fokus på samarbejde og at levere grundig service på PALOMATerne”. - Service Support Manager, Kent Ruseng Thomassen

PALOMAT - er et ergonomisk løftehjælpemiddel til fuldautomatisk stabling og nedstabling af tomme paller i gulvhøjde. Medarbejderne skånes for tunge manuelle palleløft, og effektiviteten stiger.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.031