23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Niveaumåling med radar

Radarteknologi til niveaumåling har bl.a. sin fordel i at målingerne er uafhængige af atmosfæriske ændringer af tryk, temperatur, støv og damp samt ændringer i medieparametre som dielektrisk konstant og ledningsevne.

GRLM-70 radar niveaumålerserien fra Dinel kan måle niveauer på op til 40 meter i beholdere med forskellige flydende medier, pulp og faste bulk-materialer. Radarerne monteres nemt i containere, siloer, tanke og reservoirer i forskellige udformninger. Niveauet kan aflæses direkte på displayet, og målesignalet står naturligvis også til rådighed via en 2-tråds, 4-20 mA strømudgang med HART-protokol.

Dinels niveauradar er baseret på TDR-princippet, hvor der sendes en meget kort elektrisk impuls på 0,5 ns langs en måleelektrode, der kan være en rustfri stang eller wire. Impulsen flytter sig langs elektroden som en elektromagnetisk bølge ned mod medieoverfladen. Her reflekteres bølgen delvis, og ved at måle reflektionstiden kan afstanden beregnes af instrumentets elektronik. Elektrodelængden kan være op til 40 meter.

Dinels GRLM-70 niveauradarer leveres med eller uden elektrode, således at de kan tilpasses kundens applikation med mulighed for selv at udforme elektroden eller vælge en elektrode, der passer til medietypen, uanset om der er tale om måling på aggressive væsker eller bulkmaterialer af varierende grovhed.

Dinel forhandles af Hans Buch A/S - kontakt Flemming Bøge hos Hans Buch A/S på 4368 5236 for yderligere.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.063