23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget fokus på skortbranchen

UN Mobilkraner har en bred vifte af modeller af Sennebogen materialehåndteringsmaskiner, som alle passer til skrot, og nu ansættes sælger med fokus på skrotbranchen.

Sennebogen har et omfattende program af materialehåndteringsmaskiner til mange forskellige formål blandt andet til skrotbranchen hvor de anvendes til sortering og læsning af skrot.

- Vi har opdelt markedet således at salgschef Jørgen Andersen arbejder målrettet med mobilkraner, og jeg får primært fokus på havnekraner og tilbehør til havnene, siger Jens Bjørn Schmidt.

- For at sætte øget fokus på Sennebogen´s brede special program, som omfatter forskellige typer undervogne, elektriske eller dieseldrevet motorer og flere forskellige typer at bomme samt det tilbehør som anvendes til skrotbranchen, siger Jens Bjørn Schmidt, som fortæller, at UN Mobilkraner netop for at sikre en fagligt stærk tilgang til skrotbranchen har ansat Morten Espersen, som selv har været medindehaver og indehaver af skrotvirksomheder de seneste 25 år.

- Sammen med min far drev jeg Espersen & Søn i 23 år. Den virksomhed solgte vi i 2012, og så valgte jeg at etablere en ny virksomhed selv. Opsvinget i branchen er imidlertid trukket lidt ud, så jeg har valgt at lukke ned, og ser frem til at besøge tidligere kolleger i branchen, siger Morten Espersen.

- Mit klare mål er at kunne bidrage med min viden om, hvad skrotvirksomhederne skal bruge. Det handler jo ikke kun om basismaskiner, men i høj grad og forskelligt udstyr til forskellige typer opgaver og forskellige typer skrot.

- Sennebogen er et velkendt kvalitetsmærke for de fleste i branchen, og jeg glæder mig til min planlagte rundtur, at hilse på og fortælle om Sennebogens brede modelprogram og udstyr.
UN Mobilkraner har været forhandler af Sennebogen siden 1994.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031