23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dygtige konsulenter fra R&D gør en markant forskel for Danfoss

Nye kompetencer, alternative vinkler på komplicerede problemstillinger og stor fleksibilitet. Det er nogle af fordelene Danfoss HPP ser ved samarbejdet med konsulenter fra R&D i et netop afsluttet udviklingsprojekt.

De tre seniorkonsulenter fra R&D har gennem mange måneder arbejdet tæt sammen med Danfoss’ udviklingsafdeling om udvikling af en ny højtrykspumpe til vandrensning. Produktet har gennemgået produktionsmoding internt hos Danfoss og er nu klar til salg.

Gode erfaringer med R&D
I Danfoss’ udviklingsafdeling har man tidligere samarbejdet med maskiningeniør Ole Selling Rasmussen fra R&D. Erfaringerne fra samarbejdet var meget positive, og det var derfor nærliggende for Danfoss at kontakte R&D og Ole, da man på ny havde behov for ekstern konsulentassistance.

Dygtige seniorkonsulenter
”I vores valg af R&D som samarbejdspartner har det været afgørende, at de har meget erfarne medarbejdere, som samtidig er dygtige konsulenter,” siger Engineering Manager Welm Friedrichsen fra Danfoss. ”Det hænger ikke nødvendigvis sammen. Som konsulent skal man være meget omstillingsparat og herunder være hurtigt til at sætte sig ind i f.eks. jargon og arbejdsmetoder hos den enkelte kunde.”

Ingen berøringsangst
Welm Friedrichsen har på begge områder meget positive erfaringer med de tre konsulenter fra R&D, som har været tilknyttet udviklingsprojektet. ”De kommer helt uden berøringsangst med teknologi og produkter og er hurtige til at sætte sig ind i nye problemstillinger. Man mærker straks, at de er gode konsulenter,” siger Welm Friedrichsen.

Bred erfaring giver nye vinkler
Carsten Hermansen og Karsten Krarup har sammen med Ole Selling Rasmussen samarbejdet med Danfoss’ udviklingsafdeling. De har alle mere end 20 års erfaring som maskiningeniører og stor ekspertise i at bruge erfaringer fra andre opgaver og kunder til at byde ind med nye vinkler.
”De tre konsulenter fra R&D kommer med hver deres baggrund og erfaringsgrundlag. De har hver især været dygtige til at samarbejde med vores medarbejdere og givet os nye vinkler på løsning af konkrete problemstiller. Ved flere lejligheder har det givet os en bedre løsning,” siger Welm Friedrichsen.

Værdifuld, fleksibel ressource
For Danfoss udviklingsafdeling er det meget værdifuldt at kunne trække ressourcer fra R&D ind i organisationen, når egne kompetencer og ressourcer ikke er tilstrækkelige. Det giver en stor fleksibilitet både på kapacitet og økonomi. ”I samarbejde med R&D er vi også på dette projekt nået frem til en rigtig god løsning. Det er samtidig min opfattelse, at vi ikke var nået i mål så hurtigt uden deres kompetente assistance,” siger Welm Friedrichsen. ”Jeg er derfor meget indstillet på også at bruge konsulenter fra R&D fremover, når og hvis vi får behov for fleksible ressourcer på nye udviklingsprojekter.”

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.046