23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kender du reglerne for kemi i elektronik?

Af Arne Vollertsen. Den danske elektronikbranche har brug for at vide mere om reglerne for anvendelsen af farlige kemiske stoffer i elektronik.

Derfor inviterede GTS-instituttet DELTA’s EMC-klub for nylig Miljøstyrelsen til at holde oplæg om det europæiske regelsæt på området, RoHS-direktivet.

“Mange elektronikingeniører ved ikke, at RoHS-direktivet er en vigtig del af det samlede godkendelsesbillede, når man udvikler elektronik”, siger Per Thåstrup Jensen, DELTA, specialist i EMC, Electro Magnetic Compatibility, og kontaktperson i DELTA’s EMC-klub, et netværk for ca. 120 fagfolk fra den danske elektronikindustri.

“Man har typisk mest fokus på EMC-direktivet, der er koncentreret på elektromagnetisk kompatibilitet. Men RoHS-reglerne og de øvrige EU-direktiver for elektronik skal naturligvis også overholdes. Ikke mindst er det vigtigt at vide, at det er dit ansvar, at alle komponenter i produktet overholder reglerne. Og det gælder både for producenter, importører og forhandlere”, understreger Per Thåstrup Jensen.

Læs hele artiklen

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047