23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kun fantasien sætte grænser

Kender du det, at man har et behov, men der findes ikke rigtigt nogle produkter på markedet, der dækker lige præcis det behov 100%? Hvad gør man så?

Én løsning på problemet kunne være at lave produktet selv – det er bare et spørgsmål om at få ideen, og det var netop det Trailercare Aps i Padborg gjorde. De fik de en idé til at gøre deres arbejde nemmere, når de udfører service på trailere og tester deres walking floor-systemer. Bjælkerne i walking floor-systemet, som får godset til at bevæge sig ind i eller ud af traileren, bliver trukket tilbage og skubbet frem ved hjælp af hydraulik, og i stedet for at bruge en lastbil som energikilde har de brugt en industriel pumpestation fra TAON Hydraulik og tilpasset den til deres behov.

Trailercare Aps har i samarbejde med TAON Hydraulik fundet en løsning, hvor de erstatter en lastbil med en pumpestation og opnår samme effekt og testmuligheder på trods af mindre kraft. De har desuden bygget en konstellation til beskyttelse af pumpestationen, der samtidig gør den nemmere at flytte og tilkoble til traileren, når de skal teste systemet.

Pumpestationen har en del åbenlyse fordele i forhold til en lastbil – den optager et minimum af plads, den er nemmere at flytte rundt mellem trailerne end en lastbil, den larmer mindre og den udleder ingen udstødningsgasser. Pumpestationen har da også vist sig at være en succes i en sådan grad, at den allerede har været udlånt til en anden trailerservicevirksomhed, som ligeledes har bestilt en pumpestation af samme slags.

Dette er blot én af de mange anvendelsesmuligheder, der er for vores industrielle pumpestation – og for hydraulik i det hele taget. Det er som sagt kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du har en idé til et projekt, så er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at gøre din idé til virkelighed – vi rådgiver om hydraulik og leverer både enkelte komponenter og komplette totalløsninger. Så besøg vores hjemmeside, eller ring allerede i dag og tag en snak med vores hydraulikeksperter.

TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33395647
P nummer: 1016599243

Send til en kollega

0.063