23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Size Matters – og SMÅT er godt!

Ofte kan udstyret ikke blive småt nok, når det gælder Telecom, Healthcare, Medico og analyseapparatur. Betech Seals leverer miniaturestøbninger i gummi og silikone til de små elektroniske vidundere.

Miniaturestøbning er et speciale, hvor emnernes diameter kan være mindre end 2 millimeter – vel at mærke med høj overfladekvalitet og skrappe tolerancetærskler.

På billedet kan anes et eksempel på micro moulding i silikonegummi. O-ringen fremstilles hos søsterselskabet Codan Tech Qingdao i Kina og benyttes i et moderne høreapparat, hvor kompakt design og høj produktkvalitet er afgørende konkurrenceparametre.

Hvilke udfordringer har I med tekniske gummikomponenter og pakninger?

Som en anden yderlighed fremstilles gummidele op til 2 meter i diameter. Via Codan Tech, der også har fabrik i Køge, eller anden netværksproduktion er der således ingen grænser for, hvilke formdele af gummi og silikone, Betech Seals kan bistå med.

Tilsammen udgør Betech Seals og Codan Tech forretningsgruppen Polymeric Solutions: En entusiastisk full-line udbyder af pakninger og polymerbaserede formdele, tætninger, membraner, profiler, bælge og fleksible beskyttere. Foruden selskaberne i Danmark og Kina, har gruppen salgsafdeling ved Stavanger i Norge, hvor der opereres under navnet Polymeric Solutions.

Kontakt Betech Seals for yderligere oplysninger og sparring.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047