23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny 2-finger robot griber fra Robotiq

Dansk RobotTeknik præsenterer denne nye programmerbare griber, Robotiq Adaptive Robot Gripper 85, der kan håndtere de fleste emner i produktionen, uanset form og størrelse.

Robotiq introducerer nu den nye, programmerbare Robotiq Adaptive Gripper 85 – 2. version af denne 2-finger robot griber, som gør dig i stand til at eliminere overgange i produktionen, idet den kan håndtere de fleste emner, uanset form, størrelse og materiale. Du slipper derfor for at designe, fremstille og vedligeholde en mængde specialfremstillet værktøj.

Nem integration
Griberen er kompatibel med de fleste industrirobotter, og Robotiq tilbyder også mekaniske- og software-komponenter, der forenkler installation og brug af mange forskellige industrirobotter, såsom fx UR, Fanuc, Mitsubish og KUKA, som du også med fordel kan købe hos Dansk RobotTeknik.

Universelt gribeværktøj
Automatisering af maskinbetjenings-processer, der omfatter en bred vifte af forskellige emner kan ellers indebære komplekse løsninger med dyrt, brugerdefineret værktøj. Men med denne nye griber har din industrirobot kun brug for et enkelt griber-værktøj. Du programmerer griberen direkte i robottens program, og kan på den måde styre fingrenes position og kraft, så de kan håndtere en lang række emner af forskellig størrelse, form og materialestyrke, og du behøver derfor kun en enkelt griber til håndtering af dine emner.

Nye fordele

Med denne nye version 2.0 af griberen behøver du ingen controller, da griberen kan tilsluttes robottens egen controller via USB-porten. Dette giver fordele i form af hurtig kommunikation, ligesom du får mulighed for at tilslutte andet Modbus udstyr samt Vision-system.

AGC-UR-KIT-002
2-Finger 85 Adaptive Gripper Kit for Universal Robots indeholder:
- 1 x griber
- 2 x flade silikone-fingerspidser
- 1 x flange kobling for bolt mønster ISO 9409-1-50-4-M6 (med 1m Pigtail kabel)
- 1 x 10 m Robotiq kabel til enhed
- 1 x USB til RS485 adapter
- 1 x skrue kit for fastsætning af flange kobling på UR robotter
- 1 x USB stik med softwarepakke til UR robotter

Vejl. pris DKK 32.768,00 ekskl. moms.

Mulighed for tilkøb af separat controller.

2-finger Adaptive Gripper 85 kan også bruges sammen med andre robotter/løsninger. Kontakt Dansk RobotTeknik for yderligere information: Tlf.: (+45) 29 86 07 15, e-mail: info@danskrobotteknik.dk.

Se videoen her.

Dansk RobotTeknik er autoriseret forhandler af Robotiqs fulde produktprogram i Danmark og Sverige, og var med til at præsentere den første version af Robotiq Adaptive Robot Gripper 1.0 som en nyhed i Danmark.

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, og implementerer robotter fra Fanuc, KUKA og Mitsubishi. Virksomheden blev stiftet i 2009 og er beliggende i Stenløse. www.danskrobotteknik.dk

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.063