23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Speditører og Bureau Veritas indgår uddannelsessamarbejde som skal øge fokus på farligt gods

Danske Speditører har i forvejen et bredt udvalg af uddannelser og kurser målrettet nutidens så vel som fremtidens speditører, men et samarbejde med Bureau Veritas stiller brancheorganisationen endnu stærkere på farligt gods området.

Samarbejdet betyder bl.a. at alle de kurser, som undervises af Bureau Veritas specialister nu bliver en integreret del af Danske Speditørers uddannelsessortiment. Udover det høje faglige niveau medfører samarbejdet større fleksibilitet, bredere sortiment og eksekveringssikkerhed, når Danske Speditørers medlemmer vælger uddannelse.

Bureau Veritas udbyder ADR, IATA, IMDG og RID uddannelser adskillige gange årligt med geografisk placering både i Jylland og på Sjælland - til alle niveauer og ansvarsområder. Målet er hermed at gøre uddannelse muligt og tilgængeligt for alle.

Det er Mikkel Schneekloth, Kursuschef i Bureau Veritas, og Jakob Størling, Uddannelseschef i Danske Speditører, som har været drivkræfterne bag dette stærke samarbejde. De to herre deler nemlig en vision: Øget fokus på håndtering og transport af farligt gods. Viden er magt. Og her er der tale om to mænd som ved, hvad konsekvensen kan være af ikke at investere i uddannet personale – i særdeleshed når det omhandler håndtering og transport af farligt gods.

Ifølge Mikkel Schneekloth ligger målsætningen fast: ”Vi skal simpelthen have flere virksomheder til at forstå, at farligt gods området ikke skal opfattes som et nødvendigt onde. At have uddannet personale er din virksomheds ’lisence to to operate’. Det er en del af din forretningen – lige så vel som det produkt, du sælger.”

Derfor er der også enighed om, at ALLE kurser afholdes – hvad enten der er tale om én deltager eller femten.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.046