23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye skære- og slibeprodukter til olie- og gasindustrien

Norton lancerer et nyt sortiment skære- og slibeprodukter specielt til anvendelse i olie-, & gasindustrien. I sortimentet Oli & Gas indgår skæreskiver, skrubskiver og lamelrondeller.

Slibning og skæring er meget almindelige arbejdsprocesser i olie- og gasindustrien både når det gælder fremstilling, reparation og vedligeholdelse af hav- og landbaserede boreplatforme, rørledninger, raffinaderier og skibe. Det er normalt en anstrengende arbejdsproces, der stiller særlig krav til værktøjet. Norton lancerer nu et sortiment skæreskiver, skrubskiver og lamelrondeller specielt til dette formål.

Skæreskiven Oil & Gas findes i diameter 115 mm – 230 mm og i forskellige tykkelser fra 1,0 – 2,5 mm og skrubskiverne til slibning i tykkelse 4 mm til afgratning og 7 mm til slibning. De opfylder de højeste sikkerhedskrav og giver en hurtig skæring og slibning med lang levetid og lavt vibrationsniveau, hvilket giver et komfortabelt arbejdsmiljø og aflaster brugeren.

I Oli & Gas sortimentet findes desuden lamelrondeller i 125 mm diameter til jern, stål og rustfrit stål. De giver hurtig slibning, en meget fin overflade og har en lang levetid. Samtlige produkter i Oil & Gas sortimentet er jern-fri. Det vil sige, at der ingen forurening er, som kunne forårsage skade på det færdige produkt.

For mere information kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S

Link til brochure

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.047