23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magneter gør jer effektive

Magneter fra Larko møder du mange forskellige steder. Fleksible magnet systemer af høj kvalitet til både komplekse løsninger og mindre opgaver.

Magneter fra Larko møder du mange forskellige steder. I virksomheder, institutioner, kommunale bygninger og ikke mindst forretninger. De bliver ofte brugt som usynlig holdefunktion og spiller derfor en stor rolle i hverdagen for mange mennesker, uden at man umiddelbart lægger mærke til dem.

Hos Larko produktudvikler vi konstant, og du finder et meget bredt sortiment af magneter og magnetiske produkter hos os. Vi holder nøje øje med, hvordan markedet udvikler sig, og hvilke nye muligheder der er for at skabe de mest optimale magnet produkter for vores kunder.

Med magneter fra Larko gør du det helt enkelt at justere eller udskifte jeres løsninger. På den måde sparer I både tid på selve monteringen og når løsningen senere hen skal tilpasses jeres nye behov og vilkår.

Vores magneter bliver brugt til rigtig mange forskellige opgaver, som er tilpasset lige netop vores kunders behov. Et lille udpluk af opgaver er fx magneter til brug på offshore platforme og inden for vindindustrien, som gribe/holdefunktion til maskiner, ophæng af kabler/rør, i udstillingssystemer og som holdefunktion til loftsplader, døre, tavler og meget mere. Nøgleordet for alle anvendelsesformer er fleksibiliteten i løsningen og effektiviteten, som sparer virksomheder for rigtig meget tid.

Husk, vi specialproducerer også efter ordrer!

Sidder I med et projekt, som kræver en helt konkret dimension, magnetstyrke, varme- eller korrosionsbestandighed mm., så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og en snak omkring jeres muligheder. Vi rådgiver altid vores kunder ud fra det specifikke projekt, så vi opnår det helt rigtige produkt.

Kontakt os på tlf. +45 39654800 eller via post@larko.dk.

Find magneter og løsninger på Larkos hjemmeside.

Vi ser frem til at høre mere om jeres projekter.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.063