23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SSAB lancerer Laser Plus – det eneste stål i verden med garanteret planhed efter laserskæring

Laser Plus er en helt ny generation af stål til laserskæring, der omfatter særlige garantier: maksimal planhedsafvigelse på 3 mm/m efter laserskæring og bukningsradius på 0 -1,5 x materialetykkelse.

Disse egenskaber gør det muligt at opfylde selv de mest udfordrende krav i fra automatiserede produktionsprocesser.

Vor unikke ”dead flat” rettevalse i klippe-linien sikrer optimal planhed og minimale indre spændinger samt en maksimal planheds afvigelse på 3 mm/m efter laserskæring af Laser Plus plader. Planhedstest på Laser Plus viser enestående resultater. Indsnævrede tykkelsestolerancer og konstante mekaniske egenskaber for hver enkelt leverance sikrer problemfri produktion. Hertil kommer, at Laser Plus-ståls optimale overfladekvalitet garanterer en højere skærehastighed og førsteklasses kvalitet af snitfladen. Skæring af komplekse og højpræcisions komponenter og smalle konturer kan gøres uden ekstraarbejde,” siger Claus Haug, SSAB Danmark.

Produktionsprocessen for Laser Plus-stål resulterer i en optimal overflade og kontrolleret tynd glødeskal.. Dette muliggør yderst effektiv laser-, vand- og plasmaskæring. Kvaliteten af skærekanten er fremragende, selv op til en tykkelse på 30 mm. Laser Plus-ståls koldformningsegenskaber er fremragende, og SSAB garanterer indvendig bukkeradier på 0-1,5 x materialetykkelsen afhængigt styrkeniveau i forhold til tykkelse.

Laser Plus-stål er nu tilgængelig både som kvartoplader og varmvalsede båndprodukter. Laser Plus sætter den nye standard til krævende applikationer i f.eks. maskinindustrien og til konstruktion, samt i automobil-og elektronikindustrien.

Produktet er udviklet i tæt samarbejde med producenter af laserskæringsystemer, slutbrugere, distributionspartnere og Ruukki, som fusionerede med SSAB i juli 2014. Med over 20 års erfaring har Ruukki og SSAB været de førende producenter af stål, der er udviklet for laserskæring.

SSAB Svensk Stål A/S
Søndre Ringvej 43
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71349616
P nummer: 1003177843

Kontaktperson

JB
Jens Boje
Salgschef
jens.boje@ssab.com

Send til en kollega

0.062