23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvikling af BtB-forretning og eksport

Erik Damm er pr. 1. oktober tiltrådt som ny partner og rådgiver hos Skelmose Consulting. Eriks speciale er salgsudvikling, markedsanalyse og koncepttest.

Erik Damm er tidligere partner i markedsanalysebureauet A&B Analyse, og er særdeles rutineret, når det gælder om at teste nye produkter og forretningsidéer i markedet.

Han har en teknisk baggrund som produktionsingeniør, suppleret med en HD i afsætning.

Erik har gennemført forretningsudvikling, markedsanalyser og koncepttests på BtB- og BtC-markederne siden 2003, samt opsøgende teknisk salg på eksportmarkederne.

Han er således den helt rigtige samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker hjælp med deres salg og eksport.

En koncepttest sikrer succes
Når en virksomhed har udviklet et nyt produkt, kan en koncepttest være med til at give konkret viden og indsigt om markedet og produktets fremtid.

Er produktidéen attraktiv? Vil kunderne købe produktet? Og hvad er forventningerne til pris og kvalitet?

Erik Damm kan også etablere kontakt til forhandlere og samarbejdspartnere. Han går gerne forrest, åbner de fornødne døre, afsøger interessen og gennemfører et indledende salg.

360 graders måling
Vil du gerne vide, hvordan dine produkter klarer sig i konkurrence med andre?
Så tilbyder Erik Damm en såkaldt 360 graders måling, hvor temperaturen bliver taget på dit marked, du opnår et præcist billede af dit produkts eller dit mærkes position på markedet - og du får samtidigt tegnet billedet for dine konkurrenter!

Kend din målgruppe!
Men for at salget skal blive en succes, er det vigtigt at kende forbrugeren. Erik Damm har stor erfaring med målgruppeanalyse – både via internetundersøgelser, personlige dybdeinterviews, fokusgruppeinterview og desk research, hvor data indsamles fra interne og eksterne kilder.

Der er således mulighed for at komme hele vejen rundt om salget – uanset om det gælder det danske marked eller eksport til udlandet.

Har du brug for en specialist?
Så har din virksomhed brug for en specialist til at udvikle jeres BtB-forretning og eksport, så er du velkommen til at kontakte Erik Damm på tlf. 26 81 77 18 eller via mail.

Se Erik Damms kompetenceprofil her

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047