23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 FoodTech stjerner til AVN Teknik!

FoodTechs dommerpanel har tildelt AVN Tekniks nye aktuatorserie 3 stjerner. Derfor er AVN Teknik med i kapløbet om den eftertragtede FoodTech Award.

AVN Teknik er klar, når FoodTech messen, som er Nordeuropas største fagmesse inden for fødevareteknologi, slår dørene op, den 28.-30. oktober, i MCH.

Du kan møde AVN Teknik, på stand J7366 i hal J3, hvor du bl.a. kan se den nye aktuatorserie fra producenten Thomson Linear, der har mange års erfaring og ekspertise inden for komponenter til bl.a. levnedsmiddelindustrien.

Reducer udgifterne i produktionen!
PC-serien er udviklet med henblik på at give et praktisk og funktionelt alternativ til pneumatik-cylindre. PC-serien er ikke drevet af trykluft, hvilket er en fordel, da kunden undgår omkostninger til den dyre fremstilling af trykluft. Ydermere undgås bekymringer omkring udslip af forurenet trykluft i produktionslokalerne.

Spar både på det finansielle og grønne regnskab!
PC-serien kan reducere de direkte driftsomkostninger til energi med op til 90% af pneumatikprisen. Tryklufthovedet er i rigtig mange pakkelinjer energikilden på pakkemaskinerne, så med mulighed for at reducere 90% af energiforbruget kan virksomhederne spare både på den finansielle CO2-udledning og på energiforbruget.

PC-serien kan, grundet den patenterede konstruktion, med anvendelse af Thomson Linears egne højtydende kuglespindler, køre meget stærkere og mere præcist end de pneumatiske cylindre. Det betyder, at en pakke- og produktionsmaskine, som anvender PC-serien, ville kunne operere hurtigere og omstilles mellem forskellige produkter med væsentligt mindre tidsspilde.

Minimal vedligeholdelse og udgifter!
PC-serien kræver minimal vedligeholdelse, hvilket sikrer produktionsanlægget den bedst mulige drift. PC-serien er et praktisk og funktionelt alternativ til pneumatik-cylindre.
PC-serien giver en kraftig reducering i vedligeholdelsesudgifterne og en stor reduktion i energiforbruget. Traditionelle pneumatiske-systemer har en virkningsgrad på op til 10-15% af optaget energi. PC-seriens højtydende kuglespindlers virkningsgrad ligger alle sammen over 80%.

Høj fleksibilitet og effektivitet!
PC-aktuatorerne er særdeles modstandsdygtige over for rust, korrosion og snavs, da de har en tæthedsgrad på IP65, også på motorflangen, og kan derfor indgå i højtryks- og vaskeanlæg, f.eks. i fødevareindustrien, da aktuatorerne beskytter både in-put og out-put. PC-aktuatorserien udmærker sig også ved at kunne håndtere 5 gange mere last end pneumatikdrift.

FoodTech Award
Der er indsendt over 40 produktnyheder, og 9 af nyhederne har fået 3 stjerner. De 9 nyheder er derved nomineret til FoodTech Award, som tildeles den udstiller, der præsenterer messens mest innovative og fornyende produkt. Vinderen af FoodTech Awarden offentliggøres i forbindelse med messens åbning tirsdag, den 28. oktober kl. 10, i Hal L ved Science Street.

AVN Teknik vil under FoodTech messen også præsentere flere forskellige effektive løsninger, inden for automation til fødevareindustrien, med fokus på at reducere omkostningerne, uden at gå på kompromis med tolerancer, udførsel og levetid.

Gratis adgang!
Du kan tilmelde dig FoodTech messen allerede nu, og springe køen foran messehallerne over, ved at registre dig on-line og printe dit personlige adgangskort på www.foodtech.dk

Kontakt AVN Tekniks salgsingeniør, Flemming Blauert tlf. 21655625, hvis du vil vide mere!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.126