23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vækst, udvikling og overskud

Vagn Riis tiltrådte i september 2014 som partner og rådgiver hos Skelmose Consulting. Hans speciale er virksomhedsudvikling.

Vagn Riis’ faglige nøglekompetencer er virksomhedsudvikling, vækst, strategiudvikling, opstartsvirksomheder, økonomiske analyser, ledelse og lederudvikling.

Når vækst er nøgleordet
En forudsætning for vækst er ambitioner om vækst. En langsigtet og holdbar vækst kræver god ledelse og strategisk udsyn.

Det er her Vagn Riis kommer ind i billedet!

Coach, inspirator og ideskaber
Vagn Riis tilbyder virksomhederne at træde til som tovholder, inspirator, coach, idéskaber, sparringspartner og træner, når virksomheden skal udvikles.

Vagns deltagelse stækker sig fra at sidde på sidelinjen til at være den direkte formidler af processerne, alt sammen med udgangspunkt i virksomhedens aktuelle eller fremtidige strategi.

Det gælder også når en virksomhed vil ind på nye markeder - som producent eller som underleverandør til andre virksomheder. For eksempel har Vagn Riis ofte været i Kina med danske virksomheder for at vurdere mulighederne i det kæmpe marked for salg af produkter.

Han har også gennemført mange eksterne og interne uddannelsesforløb og holdt mange indlæg på møder og konferencer.

Økonomi, jura og ledelse
Vagn Riis er uddannet inden for jura og økonomi med en efteruddannelse inden for strategi og ledelsesudvikling. Han har været ansat som direktør, senior adviser og konsulent i blandt andet Unibank, Mercuri Management Center, Euro Quality Consult og Dansk Industri.

Som person er Vagn visionær og udfordrende, men samtidig målorienteret og god til at skabe overblik og tillid.

Han er således godt klædt på til at hjælpe virksomhederne med deres ledelses-, vækst- og strategiudvikling, kvalitets- og målstyring samt mere konkrete drifts- eller salgsmæssige udfordringer.

Har du brug for en specialist?
Så har din virksomhed brug for en specialist inden for virksomhedsudvikling, så er du velkommen til at kontakte Vagn Riis på tlf. 29 49 65 66 eller via mail: vr@skelmose.eu.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.031