23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Thomson Linear udvider sortimentet af miniature linear komponenter!

Thomsons miniaturekomponenter giver en jævn og præcis bevægelse og er ideelle til en lang række applikationer, herunder medicinsk diagnostik, tests, måling, 3D-printning og mekatronik.

Producenten Thomson, som er den førende producent af lineære og roterende bevægelsesløsninger, har udvidet sit sortiment af højtydende miniaturekomponenter.

Reducering af produktionsomkostninger
Miniaturekomponenterne giver løsninger til bevægelse, i alle akser, og i de mindste byggestørrelser, som er tilgængelige. Det giver et mere kompakt maskindesign med dertil følgende reducering af produktionsomkostninger.

Ny kugleføring, Metric Ball Bushing®
Den nye Thomson miniature kugleføring, Metric Ball Bushing®, tilbyder smidig og hurtig drift i en let kompakt pakke og med levetider op til 27 gange længere end konventionelle lineære-lejer.

Præcise bevægelser og korte accelerationstider
Letvægts-designet giver præcise bevægelser og korte accelerationstider. Dobbelt-læbe-pakninger integrerede i bøsningerne hjælper med at sikre korrekt smøring og holder samtidig snavs ude, hvilket forøger levetiden. Thomsons miniature kugleføring, Metric Ball Bushing®, føres også i en korrosionsbestandig version til brug i barske miljøer, så som f.eks. autoklaver, laboratorier, og medicinaludstyr samt fødevareinstallationer.

TSI - præcisions-oprullede-kuglespindler
TSI – de nye præcisions-oprullede-kuglespindler giver ekstrem høj lastekapacitet, jævn og støjsvag drift.

Højere lasteevne og levetid
Thomsons unikke design giver op til to gange mere lasteevne end konventionelle kuglespindler, hvilket resulterer i længere levetid og hurtigere tilbagebetaling af investeringen. Spindlerne fås i størrelser fra 6 til 14 mm og med et stort udvalg af tilhørende kuglemøtrikker.
Der er også mulighed for kundetilpassede løsninger.

Glide Screw™
Den nye Glide Screw™er et andet Thomson produkt i kategorien lineære miniature komponenter. Glide Screw™ kombinerer de bedste funktioner fra højtydende trapezspindler og lineæreføringer i én komponent, som gør installationen til en leg.

Kompakt design og vedligeholdelsesfri
Det kræver ingen eksterne guider og leverer det ultimative kompakte design. Glide Screw™ er en skrue og en møtrik, der kan håndtere aksiale og radiale momentbelastninger. Glide Screw™ er mindre og enklere og i mange applikationer mere pålidelig end traditionelle løsninger. Glide Screw™ har omskrevet reglerne for lineærbevægelse i små maskiner, og det unikke selvsmørende design gør den vedligeholdelsesfri.

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11 for yderligere spørgsmål.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047