23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Idérige løsninger til vindindustrien

Betech Seals udstiller på WindEnergy 2014 i Hamborg 23-26. september.

Danmark har gennem mange år haft en ledende position i den internationale vindindustri. Successen skyldes et mix af meget innovative virksomheder og en miljø- og energipolitik, der har prioriteret udviklingen af grøn, vedvarende energiforsyning højt.

Betech Seals er blandt de mange underleverandører, der har formået at etablere gode samarbejder og ofte bidraget med nytænkende løsninger til den voksende industri. Vel at mærke løsninger indenfor Betech Seals' kompetencefelt, som er pakninger, tætninger, fleksible inddækninger, bælge og formdele af gummi og andre polymere materialer.

Nogle af disse løsninger kan ses på standen i Hamborg, hvor man også møder både produktspecialister og salgspersonale.

Løsninger fra Betech Seals er som regel individuelt tilpasset kundens applikationer og behov. Det kræver en god og ærlig dialog med fokus på, hvilke krav, problemer og succeskriterier kunden har for den pågældende løsning ... og teknisk solide medarbejdere, som også kan tænke "ud af boksen".

Hvis du besøger WindEnergy i Hamborg, så læg din vej forbi stand nr. 323 i hal B1. Eller kig ind på hjemmesiden www.betechseals.dk

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11