23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC maskinarbejder med ambitioner

Vil du med på en succes og dér, hvor vi i dansk industri kan gøre en forskel

Vi har fuld fart på og fremstiller kritiske og kostbare emner til nogle af de mest krævende kunder i olie- og gasindustrien.

Vi har brug for nye medarbejdere, som er blandt de dygtigste maskinarbejdere i landet. Nye betydelige medarbejdere med holdninger og begavelse.

Vi tilbyder…
Vi jagter de dygtigste i branchen, som på lige fod med advokater, revisorer og andre i de liberale erhverv har ambitioner om en arbejdsdag, som giver plads til ansvar, medindflydelse og spændende udfordringer – og som stortrives i et behageligt miljø med vildskab og et unikt godt kammeratskab.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og er placeret på toppen af Søhøjlandet – med kig ud over Danmarks toppe – som et godt alternativ til de sorte industrikasser langs den jyske motorvej.

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og høj sikkerhed. En ansættelse på RIVAL er kendetegnet ved tryghed og ordentlighed i dagligdagen.

Vi søger…
Lige nu søger vi maskinarbejdere til:

1. Store fræsegruppe, hvor vi pt. har 8 store bedfræsemaskiner, typisk med iTNC 530 styring fra Heidenhain og 2 Mazak FH8800/6800 CNC maskiner med Mazatrol styring.
2. Drejegruppen, hvor vi blandt andet har et antal Mori Seiki CNC drejebænke med Fanuc styring.

Vi benytter GibbsCam, som har en fed grafisk brugerflade med stærk funktionalitet og er ekstremt nemt at lære og bruge.

Vi siger nej tak til…
Vi siger nej tak til dem, som har det bedst med at stemple ind/ud, og som bare parerer ordre. Samarbejde med de mest krævende kunder stiller ekstremt høje krav til os som underleverandører. Det kræver, at vi har medarbejdere, som kan og vil tænke selv og tager ansvar. Samt at vi som virksomhed giver dem de rigtige betingelser og tør belønne stjernerne.

Det kan være en svær øvelse i en branche, som er præget af stærke traditioner. Tiden er kommet til at gøre op og give plads til fremtidens industriarbejdere og deres ambitioner.

Lad os høre fra dig…
Har du interesse i at høre mere om jobbet som maskinarbejder hos A/S Maskinfabrikken RIVAL, så kontakt vores produktionschef Heino Pedersen på telefon 8657 7177 og send din ansøgning til hp@rival.dk eller til A/S Maskinfabrikken RIVAL, Svejstrupvej 23, 8660 Skanderborg.

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

Henrik Holvad
Adm. direktør
+45 87885580 hh@rival.dk

Send til en kollega

0.094