23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz A/S

Avidenz A/S har pr. 1. september ansat Adam Mølholm von Magius til at varetage en stilling som arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland.

Adam er 40 år og uddannet fysioterapeut. Adam skal primært fokusere på ergonomi, sundhedsprofiler og helbredstjek af natarbejdere.

”Der er generelt en stigende fokus på hele sundhedsområdet i Danmark, og det har vi også kunnet mærke på efterspørgslen inden for dette område den seneste tid. Så det er for at kunne følge med den store efterspørgsel og fortsat yde vores kunder hurtig og kompetent hjælp på sundhedsområdet, at vi har ansat Adam”, udtaler direktør for Avidenz, John Bregndahl Larsen.

10 års erfaring med arbejdsmiljø
Adam har gennem de sidste knap 10 år beskæftiget sig indgående med arbejdsmiljø, så foruden sin uddannelse som fysioterapeut har han en solid baggrundsviden inden for det generelle arbejdsmiljø.

”Vi er derfor overbeviste om, at Adam bliver en stor gevinst for både Avidenz og for de virksomheder, han kommer til at beskæftige sig med. Det glæder os derfor meget at have fået Adam med i vores stærke team af faglige konsulenter”, slutter John.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341
P nummer: 1010835425

Kontaktperson

JBL
John Bregndahl Larsen
Adm. Direktør
jbl@avidenz.dk

Send til en kollega

0.047