23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inspirerende løsning til opgaver med vandbehandling

Nyt system fra Bürkert til opgaver med styring og analyse af vand har mange muligheder og er samtidig enkelt at anvende med nye plug-in sensor cubes. Online analysesystem type 8905 til opgaver med vandbehandling

Bürkert Fluid Control Systems har udviklet en ny løsning, der kan håndtere fem vigtige måle- og analyseopgaver i processer med vand. Ved hjælp af små smarte sensorer cubes, kan det nye Online Analysesystem, type 8905, måle og kontrollere pH, fri klor, ledningsevne, ORP og tubiditet via en kompakt enhed

Indstilling og aflæsning af status foregår via display på en 7" touch-screen, og USB og Ehternet feltbus tilslutning giver nem integration og fleksible kommunikationsmuligheder.

Ved brug af standard automationsudstyr kan måling, analyse og registrering af vigtige parametre i processer med vandbehandling nødvendiggøre komplicerede kontrolprocesser.

Som førende leverandør af udstyr til procesmåling og -kontrol, forstår Bürkert disse krav, både når det drejer sig om opgaver med at producere drikkevand, vandbehandlingsanlæg eller industrielle applikationer.

Denne forståelse har ført til udvikling af et antal af innovative procesventil og - systemløsninger til vandsegmentet, som kan kombineres med Bürkerts nye effektive integrationsplatform (EDIP). Dette koncept har en stor systemfleksibilitet, fordi konceptets hardware og software er modulær. Det nye Online Analysesystem type 8905 har også et fleksibelt design med sine innovative sensor cubes, der kan plugges direkte på hovedenheden uden yderligere kabling, I/O eller program-integration. Dette betyder ikke alene hurtigere og nemmere installation, men også en forbedret proces-funktion, og reduktion af eventuel down-tid og de samlede omkostninger.

Avanceret, kompakt og modulært analysesystem
Designet som en multi-kanals og multi-funktions enhed, betyder, at type 8905 i én og samme unit har kapacitet til at måle op til 5 parametre og samtidig som option kan tilbyde mulighed for tilslutning af USB, LAN og feltbus. Den kompakte kontrol-unit er sammensat af to dele; den øverste halvdel består af elektroniske styringer, en 7" touch screen og kommunikationsmolduler. Disse moduler muliggør yderligere udvidelse af enheden og har også flere kommunikationsfaciliteter.

Enhedens nedre halvdel består af sensor cubes, plugget direkte på controllerens backplane, der forbinder sensor cubes og strømforsyningen, intern seriel bus og flowtilslutninger. De enkelte sensor cubes har, uanset sensorfunktion, de samme dimensioner og tilslutninger og kan på- eller afmonteres enheden under drift, og giver altså mulighed for hot-swap.

Løsningen kan håndtere 5 sensor cubes, der kan måle pH, ORP (Oxidation Reduction Potential), ledningsevne, fri klor og turbiditet. Systemet er designet, således, at kunden har mulighed for at starte med et mindre sæt af måleparametre, og disse kan så efterfølgende udvides uden at påvirke det eksisterende system. Når en ny sensor cube tilsluttes via et ledigt slot, bliver den registreret af systemet, der gør dens funktioner tilgængelige for alle øvrige moduler i systemet.

Hver sensor cube indeholder de nødvendige data til menu-styring, konfigurationer og dens egen specifikke funktioner. Alt dette er muligt på grund af det micro-elektro-mekaniske-system (MEMS), som gør, at de nødvendige sensor-systemer er meget kompakte. Dette betyder, at den enkelte sensor cube er et selvstændigt analyse-modul, som kan tilsluttes et allerede eksisterende system på et hvilket som helst tidspunkt og gøre det muligt at udvide funktionerne i f.eks. et vandbehandlingsanlæg og det til minimale omkostninger og tidsforbrug.

Analyse, registrering og fleksibel tilslutning i topkvalitet
Det komplette system er designet til at kunne give alle nødvendige analysedata, og samtidig fungere som en datalogger og levere den nødvendige dokumentation på, at gældende standarder overholdes.

Til applikationer, hvor mange flow skal analyseres, er det allerede muligt at linke op til 30 analyse-sensor cubes og tilslutte og styre deres drift via en enkelt enhed med touch screen display.

Ny integreret kommunikationsplatform til overvågning af processer
Bürkert vil fortsætte med at udvikle flere analyse cubes til online analysesystem type 8905 til måling af andre parametre. Det modulære design gør, at den elektroniske styring kan udvides efter behov med flere funktioner eller kommunikationsmuligheder.

Systemet er udviklet til Bürkerts nye elektroniske platform Efficient Device Integration Platform (EDIP), der består af kommunikation, software og hardware, og som med sit modulære design giver muligheden for at kombinere/integrere andre nyudviklede komponenter, således man ikke kun får et analyse-system, men en komplet og fleksibel systemløsning.

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.047