23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMV'erne skal ind i kampen om årets Fighter Pokal

Landets SMV'er kan nu tilmelde sig konkurrencen om årets Fighter Pokal. Med titlen som årets Fighter følger en check på 100.000 kr. øremærket et arrangement for alle medarbejderne.

For fjerde år i træk uddeles prisen som årets fighter blandt små og mellemstore virksomheder. SMV’erne kan tilmelde sig frem til d. 7. september, og et dommerpanel bestående af kendte ansigter fra erhvervslivet vil udvælge de tre virksomheder, som man herefter kan stemme om på Fighter Pokalens hjemmeside. Både medarbejder som direktør kan tilmelde virksomheden og fortælle, hvordan de har taget udfordringerne, som krisen har givet.

Prisen uddeles af energiselskabet OK, og adm. direktør Jørgen Wisborg fortæller, at Fighter Pokalen er en hyldest til medarbejderne: ”Der er lagt nye strategier, nye visioner, og der er sket store forandringer gennem de sidste seks år. Fighter Pokalen hylder det mod, som medarbejderne hos landets mange små og mellemstore virksomheder viser hver dag– det er med gode medarbejdere, man kan udføre nye tiltag med succes og komme igennem et presset marked.”

Hylder holdånden
”Ofte bliver de store virksomheder i Danmark fremhævet. Vi sætter fokus på SMV’ernes historier om innovative tiltag, omstillingsparate medarbejdere, og med Fighter Pokalen fortæller vi, hvad det betyder for dem at komme igennem en hverdag, hvor konkurrencen er stor, og hvor krisen har gjort det til en stor udfordring at navigere,” fortæller OK’s adm. direktør, Jørgen Wisborg og fortsætter: ”Faktisk bidrager SMV’erne med over 60 % til den danske private sektors værditilvækst, så de har en betydelig plads i dansk erhvervsliv.”

”Krisen har gjort ondt i alle brancher. Det har vi kunnet følge på tæt hold i OK, da mange af vores erhvervskunder er SMV. Mange mærker den også stadig. De, der har kæmpet sig gennem krisen og vendt røde tal på bundlinjen til sorte, har oftest foretaget store ændringer og været innovative. SMV’erne har ændret forretningsgange, haft fyringsrunder og overordnet foretaget store ændringer under krisen. Det har krævet meget af mange! Netop derfor er prisen medarbejdernes pris, og checken på 100.000 kr. er øremærket et arrangement for medarbejderne i vindervirksomheden,” slår Jørgen Wisborg fast.

Stærkt dommerpanel
Ud af de deltagende SMV’er bliver tre nomineret og kommer med i en fælles afstemning. I dommerpanelet sidder Jens Klarskov, adm. direktør i Dansk Erhverv. Derudover er dommerne Bendt Bendtsen, tidligere Økonomi- og Erhvervsminister og nu medlem af Europa Parlamentet, Lars Larsen, stifter og ejer af JYSK, Jens Bjerg Sørensen, adm. direktør i det danske industrikonglomerat Schouw & Co og Jørgen Wisborg, adm. direktør i OK. De har alle et indgående kendskab til erhvervslivet, og har alle tidligere været med til at udvælge Fighter Pokalens finalister.

Når de tre finaledeltagere er valgt, bliver de præsenteret på www.fighterpokalen.dk, hvor alle kan stemme på deres favorit. Den virksomhed, der får flest stemmer, vinder prisen som årets Fighter og får overrakt checken på 100.000 kr. fra OK.

Fakta
Vindere af Fighter Pokalen:
2011: Lund Byggefirma A/S
2012: Amanda Seafoods A/S
2013: Bang og Olufsen Medicom A/S

Læs mere og tilmelding: www.Fighterpokalen.dk

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39170418
P nummer: 1003059024

Kontaktperson

AD
Anne Dyrholm
ady@ok.dk

Send til en kollega

0.047