23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny magnetberegner: Sådan finder du magnetstyrken

Ny online magnetberegner hos Larko Magnet. Hurtig og enkelt udregning af magnetstyrker. Bliv klogere her.

På Larkos hjemmeside finder I netop nu vores nye magnetberegner, som er den første på det danske marked. Med magnetberegneren kan I hurtigt og enkelt udregne magnetstyrken på en given neodym magnet og finde magnetens styrke i både kilo og newton.

I har også mulighed for at sammenligne to forskellige magneter og derved finde den mest optimale magnetløsning til jeres projekt.

Magnetberegneren er den første på det danske marked og giver vores kunder og andre interesserede en mulighed for at få et hurtigt indblik i en given neodym magnets egenskaber. Magnetberegneren er udviklet i samarbejde med vores tilknyttede fysiker og vil løbende videreudvikles. I kan indtil videre anvende magnetberegneren til neodym disc magneter samt blok magneter med en grade 35.

Vær opmærksom på, at alle resultater er vejledende, og at der kan forekomme afvigelser i magnetstyrkerne i forhold til eksperimentelle målinger. Sørg derfor altid for at teste magneterne i jeres eget miljø for at sikre korrekt valg af magnet samt styrke.

I er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på tlf. 3965 4800.

God fornøjelse med magnet beregneren.

Gå til magnetberegner

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.047