23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En løsning med lav tilbagebetalingstid

EGATEC A/S har leveret en løsning til en kunde, der er udviklet med en mobil robotcelle, leveret af danske Universal Robots.

Kunden ønskede en nem programmérbar og mobil robot. Løsningen blev en specialkonfiguration af en af de meget populære robotceller fra danske Universal Robots. Disse robotter gør det muligt at få automatiseringen hurtigt i gang med lave driftsomkostninger ved f.eks. skift i produktionen.

Universal Robots har gjort det muligt at tænke automation og robotter på en helt ny måde. Før i tiden var denne type af automatiseringsprojekter ofte tung, tidskrævende og ofte ikke særlig fleksible efter installation. Dette er muligt med de smarte robotter fra Universal Robots, der muliggør automationsprojekter med lav tilbagebetalingstid. De små letvægtsrobotter kan nemt flyttes og omstilles til andre typer af produktioner igennem dens levetid, hvilket er med til at sikre den gode investering, selvom produktionen skulle omlægges.

Se løsningen på videoen og læs mere her

Kort om EGATEC A/S:
EGATEC A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvikling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. EGATEC A/S har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.047