23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny guide hjælper Smart Device-producenter med at finde det optimale UV-hærdende materiale!

Dymax har lanceret en guide til Smart Device-industrien, som skal gøre det nemmere at vælge den korrekte UV-hærdende lim, lak eller indstøbningsmateriale til enhver applikation.

Smart device-industrien er i hastig udvikling, og nutidens komplekse design, innovative materialer og et øget fokus på miljøet kan være udfordrende for mange producenter.

Dymax, som er en af verdens førende producenter af UV-hærdende materialer til industrielle applikationer inden for områderne medicin, elektronik, bilindustrien, rumfart, solenergi, telekommunikation, husholdningsapparater og glasindustrien, har derfor udviklet en guide, der skal gøre det nemmere for producenter af smartphones, tablets og bærbare computere at finde det korrekte UV-materiale.

Guiden, Smart Device Materiale Selector Guide, vejleder om valg af materiale på baggrund af anvendelsesområde - f.eks. om det UV-hærdende materiale skal anvendes til at fastsætte et printkort, en kameramodul eller en mikrohøjtaler i smartphonen.
Derudover inkluderer guiden tekniske data for alle produkterne, såsom materialeviskositet og hårdhed.

Læs mere på Diatom A/S' hjemmeside.

Har du spørgsmål til Diatoms UV-hærdende materialer fra Dymax, kontakt produktchef Trine Krag på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.047