23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nicheprodukt til overvågning af revner i byggerier

Det nye unikke ”crack meter” PF80 – et unikt måleinstrument, der gør målingen og især overvågningen af revner og andre skader i bygninger særdeles enkelt og bekvemt.

Langt de fleste bygninger nu til dags har revner, sprækker, sætningsskader eller lignende. Der kan blot være tale om en uskadelig skønhedsfejl der kun har betydning for bygningens ydre. Men der kan også være tale om et tegn på en alvorlig fejl i den bærende konstruktion.

For sikkerhedens skyld
Risikoen for, at revnen er tegn på en graverende fejl der vedrører sikkerheden, er til stede og skal derfor aldrig undervurderes. Det er derfor vigtigt, at årsagerne og især udviklingen af revnerne bliver identificeret og i givet fald afhjulpet inden skaden når at brede sig yderligere.

Eegholms leverandør af positioneringsudstyr, Fiama, har lanceret et unikt måleinstrument til beregning og overvågning af revner i bygninger og konstruktioner.

Unikt og pålideligt
Det såkaldte, crack meter PF80, er et integreret måleinstrument med integreret batteri, der ved hjælp af regelmæssig aflæsning, er i stand til at overvåge revner, sprækker, sætningsskader, forskydninger mm.

Måleinstrumentet drives af et batteri. Via et mini-USB kabel tilsluttet eller WIFI, kan målingsdata nemt og hurtigt overføres og med lethed konfigureres ved brug af en GUI (Graphic User Interface) eller computer. Desuden registrerer og gemmer måleinstrumentet data, såsom eventuelle ændringer og omgivelsestemperatur i et datalager.

Med produktnyheden fås en grundig og pålidelig identificering af forskydninger, udvidelser samt et overblik over vejrforholdene omkring revnen. Således kan de samlede data være med til at give svar på mulige årsager af skaden og samtidigt er det muligt at følge en fejl i den bærende konstruktion, og muligvis en sammenstyrtningsfare, inden det er for sent.

Tekniske data
Forskydningssensor
* Potentiometerføler
* Måleområde op til 80 mm
* Opløsning på 3 μm
* Præcision: 0,07 % af naturlige størrelse
* Beskyttelsesklasse IP65

Temperatursensor
* Temperaturområde fra -20 ° til +80 °C
* Opløsning: 1 °C

Intern datalager
* A/D-kommunikation: 15 bit
* Kapacitet: 51 000 aflæsninger eller 18 000 aflæsninger med redundant CRC
* Dataregistrerings interval: 10 s til 91h

Interface
* Ekstern tilslutning: mini-USB eller WIFI
* Software interface: programmering og interface i Windows

Strømforsyning
* CR2032 3V batteri
* Levetid på 4 år (1 aflæsning hver time)

Generelt
* Aluminiumshus
* Mål: 52 x 53 x 55 mm
* Driftstemperatur fra -20 ° til +70 °C

Ønsker du flere informationer?
Kontakt Dennis C. Lorenzen på telefon 73 12 12 22 eller send en mail på dcl@eegholm.dk. Du kan læse mere om vores produktprogram fra Fiama på vores hjemmeside www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.078