23948sdkhjf
Del siden
Annonce

lpm øger produktionen af Smart Tools-serien

Oven på en meget succesfuld deltagelse ved VTM 2014 har Ølgod-virksomheden, LPM Production A/S, valgt at øge produktionen af deres Smart Tools-serie med øjeblikkelig virkning.

lpm Smart Tools, griber produktionsoptimering an fra et andet perspektiv end opgradering af maskinparken, robotindkøb og udskiftning af computersystemer, som ellers ofte dominerer tilgangen i branchen. Seriens tre produkter sikrer, at der fås det optimale ud af de dyre maskiner, og er effektivt og billigt supplement virksomheders andre initiativer, og fører betydelige resultater med sig.

- Vi har alle et ansvar for produktionsforbedringer, og med lpm Smart Tools gør vi vores til at sikre industriens forsatte konkurrenceevne. Det glæder os meget, at det i så høj grad er noget, som kunderne kan se fordelene i og ønsker at implementere i deres produktion, siger adm. direktør Kurt Andersen.

På VTM 2014 viste det sig med al tydelighed, at dette var tilgang, som branchen kunne se fordelene i. Der er blevet udvist meget stor interesse både under og efter messen. Det har vist sig ikke kun at være inden for landets grænser, at der er interesse i produktionsoptimeringerne som Smart Tools muliggør. Der er allerede kontakt med potentielle kunder i udlandet, heriblandt Island.

Stod hurtigt klart at produktionen måtte øges
Allerede i dagene efter messen var det tydeligt for lpm, at der var behov for hurtig handling. Selvom der stadig er rigtig meget arbejde tilbage før, at der er fulgt op på de mange kontakter skabt på messen, så er billedet klart:

- Med den interesse der blev udvist på VTM 2014, kunne vi se et tydeligt behov for at skrue op for vores eksisterende produktionsplaner, af alle tre produkter. Selvom interessen er større end vi havde turdet håbe på, så har vi sørget for kunne imødekomme en efterspørgsel og har derfor allerede kunne sætte den øgede produktion i gang – siger Kurt Andersen.

Han understreger, at det slet ikke er utænkeligt at yderligere forøgelser af produktionsniveauet, kommer til at følge allerede i de kommende uger.

Flere samarbejdspartnere i horisonten
Det er ikke kun til industrivirksomheder, som kan se værdien af at bruge Smart Tools i deres produktion. Også forhandlere af værktøj og værktøjsmaskiner udviser interesse i produkterne, da de herved kan supplere deres eksisterende udbud af produkter. lpm ønsker på sigt at kunne oprette forhandlersamarbejder for at sikre en større udbredelse af Smart Tools fremadrettet. Der er allerede samtaler omkring sådanne aftaler i gang for alle tre produkters vedkommende.

- Vi går spændte videre ind i resten af 2014, og glæder os til at opfylde Smart Tools fulde potentiale, og er stolte af industrien i en sådan grad, har fået øjnene op for dette, lyder det fra direktøren.
lpm forsætter udviklingen af Smart Tools-serien, og regner med løbende at kunne præsentere tilføjelser. Yderligere information om produkterne i serien, Quick-Controller, Quick-Shift og ruhedsmålerstativet, kan findes på www.lpm-production.dk eller ved at kontakte LPM direkte.

Kontakt
lpm production a/s
Energivej 34
DK-6870 Ølgod
Tlf: +45 7698 2255
E-mail: lpm@lpm.dk
www.lpm-production.dk

lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32830080
P nummer: 1005223425

Kontaktperson

Kurt Andersen
Fabrikant
+45 22961996 ka@lpm.dk

Send til en kollega

0.047